Opbevaring i Næstved og Slagelse

Professionel opbevaring i Næstved & Slagelse

Vi tilbyder opbevaring i luftcirkulerede, opvarmede og tyverisikrede haller i både Næstved og Slagelse

Vi passer rigtig godt på dine opmagasinerede ting og sager
 
Når man skal flytte, så passer ind- og udflytningsdatoerne ikke altid sammen. Man kan have brug for opbevaring i en periode, og her kan vi hjælpe.
 
Vi opbevarer både for private og erhverv!
FlytteSpecialistens 1300 m2 opvarmede opmagasineringshaller i Næstved & Slagelse har indbygget ventilation - så der altid er luftcirkulation. Her opbevares dine møbler m.m. i 6 m3 store nummererede containere af træ. Dine ting står sikkert, støvfrit og er ikke udsat for fugt.
 
Vi kan afhente dine ting og dernæst bliver containeren pakket, lukket og kørt på plads i hallen. Der er også mulighed for at aflevere dine ting på vores adresse i åbningstiden og mod forudgående aftale med os. Vores lagerstyringssystem holder styr på hver eneste container, så du til enhver tid kan få leveret eller afhente ting fra din container.
 
Kontakt os gerne!
Har du brug for professionel opbevaring tæt på f.eks. Fakse, Præstø, Store Heddinge eller Sorø, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opbevaring i en af vores haller i Næstved eller Slagelse - ring på 55 72 04 56!
Opbevaring i Næstved, Korsør og Slagelse
FlytteSpecialisten Syd | CVR: 29697892 | Dalsvinget 8, 4200 Slagelse - Smedevænget 11., 4700 Næstved - DK | Tlf.: +45 55 72 04 56 | info@flytte-specialisten.dk