Flytning / Erhvervs flytning

 

Firma Flytning ?

Firma flytning

Erhvervs flytning på hele Sjælland

Skal din virksomhed flyttes til nye omgivelser?

FlytteSpecialisten er eksperter i flytning af hele virksomheder - store som små. Både når virsomheden skal have nyt domicil, og når der skal flyttes internt. Vi har som flyttefirma hjulpet mange virksomheder på hele Sjælland.

Som det regionale erhvervslivs flyttespecialist, har vi gennem årene optimeret vores processer omkring erhvervsflytning. Det er vigtigt for os at vi gør det så let og så sikkert for vores erhvervskunder som muligt. Endvidere har vi forståelse for at minimere jeres medarbejderes gener, så de så vidt muligt kan arbejde uforstyrret videre mens vi flytter.

Effektiv planlægning er essentielt for mange virksomheder. Man skal kunne regne med de aftaler man indgår, så man kan orientere samarbejdspartnere og kunder om, hvornår man måske har lukket dele af virksomheden på grund af flytning, ligesom de selvfølgelig skal vide, hvornår man kan være på plads i nye omgivelser. 

Vi giver jer gerne et samlet tilbud på sikker nedpakning, afmontering, transport og opsætning.  Vi sørger for at processen bliver så effektiv som overhovedet muligt. Det sparer dig og dine medarbejdere for en masse arbejde.

Har din virksomhed brug for et godt og uforpligtende tilbud på en flytning så ring til os på 55 72 04 56. Du er også velkommen til at sende en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

erhvervsflytning på sjælland
FlytteSpecialisten Syd | CVR: 29697892 | Dalsvinget 8, 4200 Slagelse - Smedevænget 11., 4700 Næstved - DK | Tlf.: +45 55 72 04 56 | info@flytte-specialisten.dk