Flytning / Privat flytning

Flyttefirma i Næstved og Slagelse....

...vi flytter også i Køge, Korsør og Ringsted

Hos Flyttespecialisten Syd lægger vi som flyttefirma stor vægt på, at det skal være nemt for dig at flytte. Du skal glæde dig ved tanken om din nye bolig og alle de muligheder og glæder, der venter dig der.
 
Ønsker du selv at pakke ned, kan du hente alt hvad du skal bruge hos os. Bølgepap, bobleplast, flyttekasser, flyttetæpper, pakkepapir til porcelæn, glasmellemrum, garderobekasser med bøjlestang, tape og meget andet.

Til alle, der synes der findes sjovere ting end at flytte selv!

For mange mennesker er det en plage at flytte. Vores medarbejdere synes til gengæld det er sjovt. Også selv om du flytter ind på 6. sal – og klaveret først skal ned ad en vindeltrappe I Næstved og ind gennem vinduet i dit nye hus i Slagelse. Fra villa til lejlighed eller plejehjem i Køge eller Korsør eller resten af Sjælland. Vi gør det – og vi gør det med et smil.

Som flyttefirma klarer vi det hele

Inden vi begynder flytningen, aftaler vi i ro og mag hvor alle dine møbler og kasser skal stå.
Vi passer godt på dine ting. Vi pakker spejlet i tykke, bløde tæpper, så du stadig kan se dit glade smil, når det hele er overstået. Flyttespecialisten Syd omfatter flere gamle hæderkronede og velrenommerede flyttefirmaer fra hele Sjælland. Bl.a. Næstved Flytteforretning anno 1920.
 
Vi ligger vægt på at at udføre vores flytninger i høj kvalitet, og er kendt for at levere god service samt kendt for at holde priserne i ro. 
 
Alle vores flyttebiler føres af veluddannede medarbejdere, der er eksperter i at pakke ned, transportere, pakke ud og samle igen.
 
Vi giver altid gerne et godt og uforpligtende tilbud på en flytning i hele regionen. Ring til os 55 72 04 56. Du er også velkommen til at sende en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.
.
flyttefirma i Næstved og Slagelse, der også flytter i Køge, Korsør og Ringsted
FlytteSpecialisten Syd | CVR: 29697892 | Dalsvinget 8, 4200 Slagelse - Smedevænget 11., 4700 Næstved - DK | Tlf.: +45 55 72 04 56 | info@flytte-specialisten.dk